Salomon Free Skate testdagen

Salomon/Free-skate testdagen

Vanaf 12 november 2023 kan je ergens in Nederland, het model van je keuze uitproberen. In principe kan er met elk model Salomon-schoen en elk model Free-skate worden geschaatst. Samen zorgen we ervoor dat je deskundig advies en goede begeleiding krijgt, zodat je de juiste afweging kan maken voor de schaats die het beste past bij je wensen en ambities.

De Salomon/FreeSkate testdagen vinden zaterdags/zondags, tijdens de openingstijden van de betreffende baan, plaats volgens onderstaand schema.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt deskundige uitleg bij het aantrekken en vastmaken van de schaatsen. Op het ijs is er een begeleider die je met wat aanwijzingen snel op weg helpt. Hij geeft je tips over de volgende stap in uw test zodat we stap voor stap bij de set uitkomen waar u zich het prettigst bij voelt.

We zorgen ervoor dat je, na het testen en afrekenen, met de schaatsen van je keuze naar huis gaan. Maar, het is een testdag en dat betekent dat je niet verplicht bent om ook meteen schaatsen te kopen. Gewoon uitproberen en kijken wat je ervan vindt is natuurlijk ook prima.

Aanmelden

Om deel te nemen is het verstandig je ruim van tevoren aan te melden. Veel testdagen zijn al vrij snel volgeboekt en om iedereen zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden hanteren we een tijdschema welke u ongeveer een week van tevoren thuisgestuurd krijgt.

U wordt verzocht u een kwartier voor aanvang van uw test te melden bij het standje van FreeSkate aan de baan. Dit met een geldige ID-Kaart, paspoort of bankpas. Deze bewaren wij, als een vorm van borg, voor u.

Meld je hier aan!

Agenda 2023-2024

Na 3 seizoenen van afwezigheid zijn we weer terug met onze FreeSkate-testdagen. Corona en de naweëen ervan zorgden ervoor dat het in deze periode onmogelijk was om kwalitatieve testdagen te organiseren.
Wel is het zo dat we dit jaar minder testdagen organiseren dan in voorgaande seizoenen en dit is om uiteenlopende redenen. We zijn ervan overtuigd dat deze dagen hierdoor nog sneller volgeboekt zullen zijn dan in voorgaande jaren. Wees er dus snel bij! Onderstaande data zijn gepland maar voorlopig nog onder voorbehoud. Houd onze website en socials in de gaten om verzekerd te zijn van de definitieve agenda.

een 
 schaatster die kennis maakt met de Free-skate

  • 12 november Leeuwarden (vol)
  • 26 november Haarlem
  • 3 december Eindhoven
  • 17 december Breda
  • 24 december Den Haag
  • 7 januari Groningen