Aanmelden Free-skate testdagen

Meld je aan voor een testdag bij jou in de buurt!.

aanmelden niet meer mogelijk


Voorwaarden tot deelname:

*U levert een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) in. (Indien u hierover niet beschikt voldoet u een borg van € 100,- of vraagt u een ander persoon om voor u garant te staan)
x *U krijgt na inlevering hiervan een testnummer die u onthouden moet en een paar schoenen om te passen en daarna vervoegd u zich opnieuw voor een set ijzers.
* U krijgt bij de ijzers ook een set Free-skate handschoenen die u verplicht bent te dragen om herkend te kunnen worden.
*U test per set maximaal 15 minuten waarna u zich weer vervoegd om uw bevindingen te delen. (Wanneer u langer wegblijft wordt de testsessie beschouwd als huur à €25,-/uur)
*U test, desgewenst, vervolgens een ander ijzer, een andere schoen of andere set waabij de vorige voorwaarde opnieuw van start gaat.
*Alvorens u andere schoenen/ijzers wilt testen of uw borg of identiteitsbewijs terug wilt ontvangen levert u uw laatst geteste set met gesloten schoenen en drooggemaakte ijzers in.
*Middels inschrijving geeft u ons toestemming om uw testresultaten, gezamenlijk met uw contactgegevens, terug te koppelen aan uw voorkeurdealer. (Deze gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden)

Agenda 2023-2024

Na 3 seizoenen van afwezigheid zijn we weer terug met onze FreeSkate-testdagen. Corona en de naweëen ervan zorgden ervoor dat het in deze periode onmogelijk was om kwalitatieve testdagen te organiseren.
Wel is het zo dat we dit jaar minder testdagen organiseren dan in voorgaande seizoenen en dit is om uiteenlopende redenen. We zijn ervan overtuigd dat deze dagen hierdoor nog sneller volgeboekt zullen zijn dan in voorgaande jaren. Wees er dus snel bij! Onderstaande data zijn gepland maar voorlopig nog onder voorbehoud. Houd onze website en socials in de gaten om verzekerd te zijn van de definitieve agenda.

een 
 schaatster die kennis maakt met de Free-skate

  • 12 november Leeuwarden (vol)
  • 26 november Haarlem
  • 3 december Eindhoven
  • 17 december Breda
  • 24 december Den Haag
  • 7 januari Groningen

Uw voordelen:

* kostenloos testen (entree uitgezonderd)
* diverse modellen testen
* aantrekkelijke aanbiedingen
De eigen bijdrage aan deze testdag kunt u in overleg met uw free-skate dealer aan hem voldoen bij opgave.

BELANGRIJK!!!!

BEZOEK EERST UW FREESKATE-DEALER EN LAAT U INLICHTEN OVER DE VERSCHILLENDE MODELLEN EN PAS WAT SCHOENEN AAN

Op deze Free-skate testdag kunt u diverse modellen schoenen en ijzers uit het Free-skate assortiment testen om zelf te ervaren hoe de Free-skate schaatst, stuurt en comfort biedt.

Tegen inlevering van een geldige ID-kaart of rijbewijs krijgt u een set schaatsen ter beschikking, passende bij uw opgegeven wensen/schaatservaring. Aan de hand van uw bevindingen over deze set kunnen er desgewenst andere modellen getest worden om uw keus weloverwogen te kunnen bepalen.

Tijdens het testen wordt u op het ijs begeleidt door een schaatsende Free-skate medewerker. (alleen op zondag)

Het FreeSkate testassortiment bestaat uit de volgende schoenen:

Pro combi SC
S/Max
S-Race