Garantieregistratie

Gratis Free-skate JumpStart bij registratie

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze garantie-registratie goed wordt gebruikt, ontvang je binnen enkele dagen een leuke attentie in de vorm van een Free-skate JumpStart. De Free-skate JumpStart is een handige accessoire die het vastklikken van je ijzer makkelijker maakt door het ijzer eenvoudig rechtop te houden. De Jumpstart wordt per post opgestuurd naar je huisadres. Deze accessoire is ook voor € 7,75 bij de dealer verkrijgbaar.

Registratie formulier

(staat op het kaartje in de doos)

Waarom zou je je producten registreren?

Op het gehele assortiment van Free-skate heb je recht op garantie. Wij doen er alles aan om onze producten zo goed mogelijk te maken. Mochten er ondanks alle onze controles toch mankementen optreden, dan willen we dat graag goed en snel verhelpen. De garantie op onze Free-skate ijzers is levenslang. Op de gemonteerde Salomon bindingen geldt een garantie termijn van 5 jaar en op de Salomon-schoenen geldt een termijn van 2 jaar. In het geval dat er winters voorkomen dat er niet, of weinig, kan worden geschaatst, kan je in aanmerking komen voor een verlengde garantieperiode voor de Salomon-schoenen van 5 jaar. De garantie geldt voor productfouten en niet voor slijtage of onoordeelkundig gebruik. Kijk voor het juiste gebruik op de pagina "gebruiksinstructie".

Registreer op tijd

Om aanspraak te kunnen maken op deze verlengde garantieperiode dien je er rekening mee te houden dat je je producten binnen 3 maanden na de aanschafdatum moet registreren. Bij de registratie moet een garantienummer worden ingegeven dat staat op de garantiekaart die aan de Free-skate schaatsdoos is toegevoegd.

 

 

De registratie is niet geldig wanneer er gegevens ontbreken of onjuist zijn ingevuld. De bedragen die u moet invullen zijn die van de totale set, indien tegelijk gekocht. Wanneer enkel een ijzer is gekocht graag enkel de gegevens behorend tot de ijzers invoeren.